Odsherred iscenesat: Dokumentariske iscenesættelsesstrategier under Odsherred Kulturfestival 2013 - Ejgod Hansen, Louise (Peripeti, 2014)
Louise Ejegod Hansens essay om teaterfestivalen i Odsherred, august 2013, udvider dokumentarbegrebet ved at beskrive to performanceudstillinger, Leftovers from the War, på Museum Odsherred og War - du skulle have været der, en vandreforestilling i byrummet.