Den Jyske Opera Kan man synge en krop, kan man danse en sjæl? Den Jyske Opera: The Picture of Dorian Gray - Lønstrup, Ansa; Rørdam Larsen, Charlotte (Peripeti, 2021)
Den Jyske Opera: The Picture of Dorian Gray