Rimini Protokol Deltagelse belønnet med anerkendelse: Rimini Protokol 100 Procent København, Kbh. Internationale Teater og Det Kgl. Teater - Krøgholt, Ida (Peripeti, 2021)
Rimini Protokol 100 Procent København,