Sisters Hope, immersiv teater Sisters Academy: Et uddannelsessystem neddyppet i sanselighed - Worre Hallberg, Gry; Lawaetz, Anna; Krøgholt, Ida (Peripeti, 2021)
Med udgangspunkt i det performance-kunstneriske uddannelseseksperiment Sisters Academy indgår lektor Ida Krøgholt og ’søstrene’ bag Sisters Hope (performer og ph.d.-studerende Anna Lawaetz og performer, kurator og ekstern lektor Gry Worre Hallberg) i en dialog omkring præmissen: Hvis samfundet efter krisen får et helt nyt sæt af værdier funderet i den æstetiske dimension, hvordan ville et uddannelsessystem så se ud? Og hvordan arbejder vi kunstpædagogisk med denne præmis i Sisters Academy?