Kaizers Orchestras, Maestro En musikteaterhybrid: Maestro - Enevoldsen, Marie; Graugård Jessen, Nanna (Peripeti, 2021)
Marie Enevoldsen og Nanna Graugård Jensen skriver om forrige sæsons forestilling Maestro på Teatret Svalegangen i Århus. De kalder forestillingen en ”musikteater-hybrid”, fordi dramatiseringen af det norske band Kaizers Orchestras sange og univers blander realistiske spillestilskonventioner med melodramatisk overdrivelse, brechtsk fremmedgørelse og meget andet. På den måde er der elementer af såvel musical som teaterkoncert, så måske er hybriditet en vej frem?