Moving Spaces – going places: Om at iscenesætte det offentlige rum og koreografere uden kroppe - Simonsen, Barbara; Reynaud, Isabelle; Daugaard, Kasper (Peripeti, 2021)
I 2011 startede Laboratoriet ved Bora Bora en eksperimentrække, som ik navnet Moving Spaces – going places (til 2013). En serie af uformelle og legende undersøgelser inden for site-speciic feltet, som på en og samme tid er en udforskning for de medvirkende kunstnere og en række af “gaver” til borgerne i Aarhus.