Kunstnerisk udviklingsvirksomhed i et uddannelsesperspektiv - Rødahl, Sverre; Eilersen, Inger; Sandager, Mette (Peripeti, 2021)
Sverre Rødahl, Inger Eilersen og Mette Sandager beretter om Statens Teaterskoles principper, visioner og erfaringer med kunstnerisk udviklingsvirksomhed.