Krigsdramaturgi: - forestillinger om krig på scenen - Ullerup Schmidt, Cecilie (Peripeti, 2012)
Med fokus på forestillingen "Hate Radio" af International Institute for Political Murder diskuterer forfatteren hvordan man kan iscenesætte krig i samtidsteatret i lyset af de seneste årtiers nye måder og midler for krigsførelse