En helt konkret Jeppe: Om prøverne til Jeppe på Bjerget, Aarhus Teater, 2012 - Rahr Knudsen, Louise (Peripeti, 2012)
Forfatteren belyser prøveforløbet på forestillingen 'Jeppe på Bjerget', Aarhus Teater 2012 med særligt fokus på instruktør Milan Peschels principper for iscenesættelse