Anmeldelse: Intervention & Kunst: Må kunsten (over)leve! - Andersen, Elin (Peripeti, 2011)
Anmeldelse af Solveig Gades Intervention & Kunst – socialt og politisk engagement i samtidskunsten (Rævens Sorte Bibliotek - Politisk Revy 2010).