Manson - Det Kongelige Teater: Den nye uoverskuelighed og mystificering på den fede måde - Lehmann, Niels (Peripeti, 2011)
Uha, der er meget ude at gå i forestilingen Manson. Omdrejningspunktet er 60‘ernes kultfigur, Charles Manson, og det firedobbelte mord, som han og nogle af hans sektmedlemmer blev dømt for. Vi præsenteres for de begivenheder, der ledte frem til den bestialske gerning, for selve mordet og for den retssag, der fulgte efter. Og det er ikke småting, der hvirvles op undervejs. Forbløffende mange af den vestlige civilisations megatemaer tangeres – nogle meget eksplicit, andre mere implicit.