Redaktionelt forord - Redaktion, Peripeti (Peripeti, 2011)
Kunst- og teaterpædagogik er konsoliderede discipliner i de nordiske universitetsuddannelser indenfor kunst- og æstetikvidenskab. Dette nummers forskningsartikler undersøger kunstpædagogiske strategier, som lader sig forstyrre af nye kunstneriske udtryksformer, medier eller teorier, såvel som kunstformer, der lader sig forstyrre af kunstpædagogiske strategier med underliggende poetologiske temaer som autenticitet, realitet og fiktion.