Projekthåndtering: Anmeldelse af Anders Fogh Jensens bøger: Projektsamfundet og Projektmennesket (Aarhus Universitetsforlag, 2009) - Redaktion, Peripeti (Peripeti, 2010)
Erik Exe Christoffersen diskuterer Jensens to bøger (den sidste en kort udgave af den første), der samfundsdiagnosticerer paradigmeskiftet fra disciplinsamfundet til projektsamfundet. Bøgerne er inspireret af Michel Foucault og formodentlig Luc Boltanskis og Eve Chiapellos tænkning om kapitalismens nye projektorden.