Tragediens død? En samtale mellem Birgitte Hesselaa og Steen Sidenius om »lommer af tragisk poesi«, ondskab, lidelse, moral og tesen om tragediens død. Med værker af Morti Vizki, Peter Asmussen, Astrid Saalbach og Lars von Trier som eksempler. - Hesselaa, Birgitte (Peripeti, 2010)
Samtalen kredser om »det tragiske« i Nietzsches forstand, dvs. at det tragiske må tænkes som noget hinsides godt og ondt. Man kan tale om tilværelsens fundamentale grusomhed som en modsætning til en moralsk kategori som ondskab. Her overfor sættes en række nye danske forfattere, som synes optaget af at udfordre selve grænsesætningen mellem det gode og det onde.