Norske dramaturgier - Thygesen, Mads (Peripeti, 2006)
Anmeldelse af Frode Helland og Lisbeth Pettersen Wærp: å lese drama – Innføring i teori og analyse Universitetsforlaget, Oslo 2005. Gladsø, Gjervan, Hovik og Skagen (red.): Dramaturgi – forestillinger om teater Universitetsforlaget, Oslo 2005