Gengangere som per formance - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2006)
Artiklen omhandler Akademi for Scenekunst ved Høgskolen i Østfold og en opførelse af Ibsens Gengangere i Kirsten Dehlholms iscenesættelse. Erik Exe Christoffersen skriver om refleksionen mellem Ibsen og performancetraditionen og dramaturgiske principper som gentagelse, fordobling og ekko.