At give en ny virkelighedsoplevelse dramatisk form! - Gabold, Ingolf (Peripeti, 2009)
Den seriøse konkurrence til familien som livsform diskuteres i Sommer, således som Hesselaa også påpeger, men spørgsmålet vi stiller i Sommer er: Hvad er den bærende konstruktion for familien i det forrige århundrede? Og hvad vil den bærende konstruktion for familien være i dette århundrede?