Teater som interferens 1 - Kuhlmann, Annelis (Peripeti, 2009)
I en del år har interventionsbegrebet været benyttet, navnlig når performere med mere politisk orienterede dagsordner og mere aktionslignende handlinger er trængt ind på områder, som under normale forhold ikke anses for at være teatrale. I foråret 2009 så et forholdsvis nyt fænomen dagens lys på Odin Teatret i Holstebro, nemlig teater som interferens.