Udviklingszoner i dansk scenekunst - Christensen, Anette Asp (Peripeti, 2006)
Hvis scenekunsten skal forny sig, så er der behov for at få lovfæstede rammer for de decentrale, frie scenekunstnetværk. Det kræver politisk nytænkning og inversteringer i entreprenørerne indenfor dansk scenekunst.