Filmiske benspænd: Anmeldelse af Jørgen Leth: Tilfældets gaver (Gyldendal 2009) - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2021)
Jørgen Leths Tilfældets gaver er en samling af »tekster om at lave film« på 400 sider om Leths værker, poetik og overvejelser omkring kreative processer. Der er en komplet gennemgang af filmene fra 1963 til 2003, og der er ældre og nye tekster som reflekterer, beskriver og udkaster nye ideer.