Glimrende grundbog - Langsted, Jørn (Peripeti, 2021)
En anmeldelse af Michael Eigtveds Forestillingsanalyse - på Rosinante 2003. Forfatteren beskriver grundbogen som en mangelvare og en god introduktion til emnet. Meget kompetent og overbliksskabende. Et kritisk forbehold overfor Eigtveds i hans øjne for snævre teatralitetsbegreb.