Selvmordsaktionen: den nødvendige naivitet - Lauenstein Led, Jens Christian (Peripeti, 2024)
Anmeldelse af clausbeck-nielsen.net: Selvmordsaktionen. Beretningen om forsøget på at indføre demokratiet i Irak i året 2004 (Gyldendal, København 2005).