Hvordan man taler med de døde: Om Otto Steen Dues oversættelse af Antigone og oversættelsens kultur-historiske forankring - Simonsen, Karen-Margrethe (Peripeti, 2024)
Karen-Margrethe Simonsen leverer i »Hvordan man taler med de døde« en diskussion af oversættelsesproblematikker i anledning af Otte Steen Dues nyoversættelse af Sofokles’ tragedie Antigone(1995).