dogme 95 TV-dogmer - Szatkowski, Janek (Peripeti, 2021)
Janek Szatkowski ser nærmere på DR TV-Dramas dogmer og den måde, hvorpå de har bevæget tv-fiktionen fra tv- spil til tv-serier – til ærgrelse for nogen og til glæde for andre.