De fem benspænd Dogmeregler som interventionsstrategi - Tortzen Bager, Lene (Peripeti, 2021)
I artiklen, »Dogme som interventionsstrategi«, belyser Lene Torzen Bager betydningen af Triers benspænd for Jørgen Leth i filmen, De fem benspænd, 2003.