Lars von Triers Dogville De remedierede rum og kroppe i Lars von Triers Dogville - Thomsen, Bodil Marie (Peripeti, 2021)
Bodil Marie Thomsen under- søger med udgangspunkt i begrebsparret immediacy og hypermediacy »De remedierede rum og kroppe i Lars von Triers Dogville«.