Frank Castorf Idioti og dogmeæstetik: Frank Castorfs Der Idiot og Lars von Triers Idioterne - Lauenstein Led, Jens Christian (Peripeti, 2021)
I artiklen, »Idioti og dogmeæstetik«, belyser Jens Christian Lauenstein Led betydnings- fulde ligheder og forskelle mellem Triers dogmefilm og dogmeæstetikken hos den tyske teaterinstruktør Frank Castorf.