Jeppe-maskinen 2012 - Krøgholt, Ida (Peripeti, 2012)
Ida Krøgholt diskuterer og sammenligner iscenesættelsesgrebet i 3 forskellige opsætninger af Jeppe paa Bjerget fra 2012 på hhv. Aarhus Teater, Aalborg Teater og Odense Teater