Postfænomenologisk effektdramatik: - Jon Fosse og den dramatiske form som retorisk gestus - Lehmann, Niels (Peripeti, 2021)
Niels Lehmann har et metateoretisk perspektiv i forhold til sin analyse af Jon Fosse´ s Nokon kjem til å komme, som i øvrigt foretages som en komparativ analyse i forhold til Marguerite Duras´ drama Savannah Bay.