Den stilfærdige pathos: - aspekter af Jon Fosses dramatik - Thygesen, Mads (Peripeti, 2021)
Mads Thygesen giver en genere introduktion til Jon Fosse og forsøger at fremstille den uudsigelighedsproblematik, som Fosse selv forbinder med den "tavse stemme" i teksten.