Teater og/eller porno - Langsted, Jørn (Peripeti, 2021)
Jørgen Landsted skitserer den vanskelige balance mellem teatrets realitetsniveau og dets fiktionelle niveau og mulighederne for forskydninger mellem det ene og det andet.