Menneske-specifikt teater - Nielsen, Thomas Rosendal (Peripeti, 2011)
Essayet diskuterer et internationalt laboratorieprojekt på teatret Carte Blanche, Viborg, hvor deltagere fra Danmark, Spanien, Australien, Tyskland og Belgien udviklede nye strategier for at lave interaktivt teater med børn.