Den kreative proces på Odin Teatret - Christoffersen, Erik Exe; Winkelhorn, Kathrine (Peripeti, 2011)
Interview med Eugenio Barba, Ursula Andkjær Olsen og Thomas Bredsdorff på Odin Teatret fredag d. 18. februar 2011 omkring processen bag Det kroniske liv.