På liv og død: Når teatertutdanning møter en generasjons lengsel etter mening i tilværelsen - Ingul, Siri Linde (Peripeti, 2026)
I sit essay undersøger Ingul, hvordan metamoderne principper påvirker dramaturgi, skuespillermetoder og rolleudformning i den kollaborative produktion På liv og død (2025) med førsteårs studerende ved Universitetet i Agder. Produktionen udforsker metaxis – sameksistensen mellem skuespiller, rolle og virkelighed/fiktion.