Kolofon - Peripeti (Peripeti, 2024)
Peripeti 39 © Peripeti og forfatterne Temaredaktion: Franziska Bork-Petersen, Cecilie Ullerup Schmidt, Jonas Schnor, and Karen Vedel. Redaktion: Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Mette Obling Høeg, Storm Møller Madsen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem, Mads Thygesen. Korrektur: Marianne Ølholm Omslag: Fra demonstrationen #keepdanceincph organiseret af Scenekunstskolens Dance Protest på Christiansborg Slotsplads den 16. maj 2022. Foto: Theo Baunsgaard Layout: Ivan Micic Peripeti ‒ Tidsskrift for dramaturgiske studier ISSN Online 2245-893X og Print 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139 DK 8000 Århus C