Hvor dramaturgien og koreografien mødes: Dansedramaturgi som ledsagerskab, solidaritet og koreografisk tænkning - Larsen, Ida-Elisabeth; Schnor, Jonas (Peripeti, 2024)
Interview med Ida-Elisabeth Larsen