“Herefter er jeg definitivt holdt op som danser…”: Mindeord om danser, koreograf og filminstruktør Jytte Kjøbek Jorn (15.11.1943-04.07.2024) - Vedel, Karen (Peripeti, 2024)
Mindeord om danser, koreograf og filminstruktør Jytte Kjøbek Jorn (15.11.1943-04.07.2024)