Kolofon S10 - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Barbara Simonsen og Elisabeth Gade Nielsen. Redaktion Erik Exe Christoffersen, Janicke Branth, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Storm Møller Madsen, Johan Holm Mortensen, Thomas Rosendal Nielsen (ansv.), Signe Nygaard, Susanne Hjelm Pedersen, Cecilie Ullerup Schmidt, Laura Luise Schultz, Josefine Brink Siem. Omslagsfoto: Jernej Bizjak og Camilla Kristensen Røber, For Ludwig, Connections residency 2019. Foto: Christoffer Brekne Layout: Ivan Micic Særnummer udgivet i samarbejde med Performing Arts Platform. ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse: www.peripeti.dk Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: thomas.rosendal@cc.au.dk