Kolofon P33 - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2024)
Peripeti 32 © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Falk Heinrich, Susanne Hjelm Pedersen, Lotte Løvholm, Sidsel Nelund, Laura Luise Schultz, Ralf Richardt Strøbech Redaktion Janicke Branth, Josefine Brink Siem, Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Susanne Hjelm Pedersen, Johan Holm Mortensen, Storm Møller Madsen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz (ansv.), Mads Thygesen, Cecilie Ullerup Schmidt Layout: Ivan Micic ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Peripeti er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Frie Forskningsfond. Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: laura@hum.ku.dk solveigg@hum.ku.dk aekexe@cc.au.dk