Kolofon S8 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Ine Therese Berg, Rikke Gürgens Gjærum, Siren Leirvåg, Ragnhild Tronstad Redaktion Janicke Branth, Solveig Daugaard, Erik Exe Christoffersen, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Kjersti Hustvedt, Jens Christian Lauenstein Led, Johan Holm Mortensen, Susanne Hjelm Pedersen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz (ansv.), Mads Thygesen, Mette Tranholm og Cecilie Ullerup Schmidt Layout: Ivan Micic Omslagsfoto: Konferenceåbning Teatervitenskap – historiografi, teori og praksis 25. maj 2018, performance af Siri og Snelle. Foto: Eirik Blekesaune. ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Den Danske Scenekunstskole. Dette særnummer er støttet af Norsk Kulturråd. This special issue is supported by The Norwegian Arts Council. Alle artikler er fagfællevurderede. Bestilling This special issue is printed in a limited edition and can be ordered from: Dette særnummer er trykt i et begrænset oplag og kan bestilles fra: inetberg@gmail.com Pris 100 kr + porto Fra efteråret 2018 er Peripeti et digitalt tidsskrift, som kan findes på hjemmesiden: https://tidsskrift.dk/peripeti/ Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: aekexe@cc.au.dk laura@hum.ku.dk solveigg@hum.ku.dk