Kolofon P31 - Christoffersen, e (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Temaredaktion: Solveig Daugaard, Stina Marie Hasse Jørgensen, Cecilie Ullerup Schmidt og Mette Tranholm Redaktion Redaktion: Janicke Branch, Erik Exe Christoffersen, Solveig Gade, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Falk Heinrich, Kjersti Hustvedt, Jens Christian Lauenstein Led, Johan Holm Mortensen, Susanne Hjelm Pedersen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz (ansv.), Mads Thygesen, Mette Tranholm og Cecilie Ullerup Schmidt Layout: Lho Brockhoff Omslagsfoto: De fire nominerede - og prisvindende - kunstnere Oscar Murillo, Tai Shani, Helen Cammock og LawrenceAbu Hamdan krammer efter takketalen ved prisceremonien for Turner Prize, 3. december 2019. Foto: Stuart Wilson, courtesy ofTate Modem ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives afAfdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Den Danske Scenekunstskole) Bestilling og abonnement Peripeti som digitalt tidsskrift kan findes på hjemmesiden https://tidsskrift.dk/peripeti Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: laura@hum.ku.dk soga@scenekunstskolen.dk