Kolofon S7 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Susanne Andreasen, Knut Ove Arntzen, Annelis Kuhlmann og Birgit Kleist Pedersen Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Solveig Daugaard, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Kjersti Hustvedt, Jens Christian Lauenstein Led, Johan Holm Mortensen, Susanne Hjelm Pedersen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz (ansv.), Mads Thygesen, Mette Tranholm og Cecilie Ullerup Schmidt Layout: Lho Brockhoff Omslagsfoto: Danseren Elisabeth Heilmann Blind fra forestillingen Angerlarsimaffeqanngitsoq IHjemløs ( Homeless (2019). Koreografi og dramaturgi: Ada Einmo Jiirgensen. Foto: Petvin Sandstri:im ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Den Danske Scenekunstskole) Dette nummer udgives i samarbejde med Nunatta Isiginnaartitsisarfia / Tue National Theatre of Greenland / Grønlands Nationalteater, Ilisimatusarfik / Grønlands Universitet/ University of Greenland og Universitetet i Bergen. Der er modtaget støtte fra Augustinus Fonden, Hans Lynge Fonden, Nunatta Isiginnaartitisiarfia / Tue National Theatre of Greenland / Grønlands Nationalteater og Aarhus Universitet Nummeret indeholder såvel essays som fagfællevurderede bidrag Bestilling og abonnement Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti som digitalt tidsskrift kan findes på hjemmesiden https://tidsskrifr.dk/peripeti Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: laura@hum.ku.dk; soga@scenekunstskolen.dk