Kolofon P29/30 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti 29-30 © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Nina Cramer, Jeuno JE Kim, Storm Møller Madsen, Mette Tranholm, Laura Luise Schulrz og Karen Vedel Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen, Michael Eigtved, Solveig Gade, Falk Heinrich, Kjersti Husrvedr, Jens Christian Lauenstein Led, Johan Holm Mortensen, Susanne Hjelm Pedersen, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Luise Schultz (ansv.), Mads Thygesen og Metre Tranholm Layout: Lho Brockhoff Omslagsforo: Yong Sun Gullach: Re-enacring the Transnational Adoptee. Foto: Christine Denck ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teater- og Performancestudier (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Den Danske Scenekunstskole). Dette nummer udgives i samarbejde med scenekunstfestivalen Transistor Meetings som er støttet af Statens Kunstfond. Alle temaartikler er fagfællevurderede. I indholdsfortegnelsen er disse markeret med en*. Bestilling og abonnement Abonnement (ro numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Fra efteråret 2018 bliver Peripeti et digitalt tidsskrift som kan findes på hjemmesiden Redaktionsadresse www.peripeti.dk Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK 8000 Århus C Redaktion: laura@hum.ku.dk solveigg@hum.ku.dk aekexe@cc.au.dk