Kolofon P17 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Temaredaktion Solveig Gade, Laura Luise Schultz, Bodil Marie Thomsen og Mads Thygesen. Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigtved, Solveig Gade, Louise Ejgod Hansen, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjersti Hustvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Schultz, Kenn Lund Nielsen og Mads Thygesen. Layout: Kenn Lund Nielsen Omslag: Melancholia, Zentropa 2011 (Foto: Christian Geisnaes) Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives afAfdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte &a Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetisk og Kommunikation, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK - 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk www.peripeti.dk Bestilling og abonnement peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg I 00 kr. Internet: http://www.peripeti.dk/bestilling/ Peripeti udkommer to gange om året.