Kolofon S3 - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne Temaredaktion Janek Szatkowski, Erik Exe Christoffersen og Thomas Rosendal Nielsen Redaktion Janicke Branth, Erik Exe Christoffersen (ansv.), Michael Eigtved, Solveig Gade, Louise Ejgod Hansen, Falk Heinrich, Birgitte Hesselaa, Kjersti Hustvedt, Thomas D. Kragebæk, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Rosendal Nielsen, Laura Schultz og Mads Thygesen. Layout: Christian Brink Christensen og Thomas D. Kragebæk Omslag: © Kirsten Justesen, ICE PLINTH Formation #3, 2000 og RYGSKRIVER I BACK WRIT ER #2, 1985 Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Dette særnummer er støttet afAarhus Universitets Forskningsfond og Bikubenfon den. Alle temaartikler er fagfællevurderede. Redaktionsadresse Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk Bestilling og abonnement peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.dramaturgi.au.dk/forskning/publikationer/peripeti Peripeti udkommer to gange om året.