Kolofon S2 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne TEMAREDAKTION Erik Exe Christoffersen. REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansv.), Janicke Branth, Falk Heinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigtved, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas David Kragebæk, Louise Ejgod Hansen og Malene Rostgaard Chrestensen. Layout: Thomas David Kragebæk ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). T idsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK - 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.peripeti.dk