Kolofon P10 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne TEMAREDAKTION Erik Exe Christoffersen, Laura Schultz, Solveig Gade og Janicke Branth REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansv.), Janicke Branth, FalkHeinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, BirgitteHesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigtved, Jens Christian Lauenstein Led, Thomas Kragebæk, Louise Ejgod Hansen og Malene Rostgaard Chrestensen. Layout: Christian Brink Christensen, Thomas Rosendal Nielsen og Mads Thygesen Omslag: Michael Brostrup, Line Bie Rosenstjerne, Marie Tafdrup Wisbøl,Charlotte Trier, Joan Henningsen, RolfHansen, Bodil Lassen, Jørgen W Larsen, Pia Mourier og Ebbe Trenskow i]eg skal kraftedme ikke dø på dato (Aalborg Teater, 2008, foto: LarsHorn). Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.dramaturgi.au.dk/forskning/publikationer/peripeti Peripeti udkommer to gange om året. T idligere udgivelser: Jon Fosse (nr. 1 - 2004), Why a Theatre Laboratory? (nr. 2 - 2004), Ny dansk dramatik (nr. 3 - 2005), Dogmer og dramaturgi (nr. 4- 2005), Ny Fransk Dramatik (særnum mer 2005),Henrik Ibsen (nr. 5 - 2006), Performativitet (nr. 6 - 2006), Teatralitet (nr. 7- 2007), Teatertekster (nr. 8 - Efterår 2007), Serendipitet (særnummer- 2007), Instruktion og iscenesættelse (nr. 9 - 2008).