Kolofon P9 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne TEMAREDAKTION Erik Exe Christoffersen, Thomas Rosendal Nielsen, Jens Christian Lauenstein Led. REDAKTION Erik Exe Christoffersen (ansv.), Janicke Branch, Falk Heinrich, Mads Thygesen, Thomas Rosendal Nielsen, Birgitte Hesselaa, Laura Schultz, Solveig Gade, Michael Eigcved, Jens Christian Lauenstein Led og Malene Rostgaard Chrestensen (PR). Layout: Christian Brink Christensen, Thomas Rosendal Nielsen og Mads Thygesen Omslag: Et Drømmespil (Betty Nansen, 2007, Forside: Sofie Gråbøl og Olaf Johannessen, Bag side: Sofie Gråbøl, foto: Natascha T hiara Rydvald). Korrektur: Maiken Brøndum Ravn, Thomas David Kragebæk, Silja Løvik, Kjersti Huscved Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISSN: 1604-0325 Peripeti udgives af Afdeling for Dramaturgi (Aarhus Universitet) i samarbejde med Teatervidenskab (Københavns Universitet) og Dramatikeruddannelsen (Aarhus Teater). Tidsskriftet udgives med støtte fra Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation. Alle temaartikler er fagfællevurderede. REDAKTIONSADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK- 8000 Århus C. E-mail: aekexe@hum.au.dk BESTILLING OG ABONNEMENT peripeti@hum.au.dk Abonnement (to numre): 150 kr. Løssalg 100 kr. Internet: http://www.dramaturgi.au.dk/forskning/publikationer/peripeti Peripeti udkommer to gange om året. Planlagte udgivelser: Dramaturger og dramaturgier (nr. ·10- Efterår 2008). Tidligere udgivelser: Jon Fosse (nr. 1 - 2004), Why a Theatre Laboratory? (nr. 2 - 2004), Ny dansk dramatik (nr. 3 - 2005), Dogmer og dramaturgi (nr. 4 - 2005), Ny Fransk Dramatik (særnum mer 2005), Henrik Ibsen (nr. 5- 2006), Performativicet (nr. 6 - 2006), Teatralitet (nr. 7- 2007), Teatertekster (nr. 8 - Efterår 2007), Serendipitet (særnummer - 2007).