Kolofon - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
Peripeti © Peripeti og forfatterne REDAKTØRER Erik Exe Christoffersen (ansv.), Jens Christian Lauenstein Led og Mads Thygesen Korrektur: Karin Jacobsen, Lisbeth Overgaard Nielsen, Thomas Rosendahl og Magnus Tessing Schneider Layout: Christian Brink Christensen og Mads Thygesen Forside- og bagsidefoto: Dan Holmberg, De fem benspænd (2003) © Zentropa Real Tak til: Zentropa Real Oordan Save!), Dan Holmberg og Jørgen Leth Tryk: Werks Offset Oplag: 500 ISBN 87-87906-68-6 ISSN: 1604-0325 BESTILLING OG ABONNEMENT Afdeling for Dramaturgi Institut for Æ?tetiske Fag, Aarhus Universitet, Langelandsgade 139, DK 8000 Århus C dramkj@hum.au.dk Abonnement: to numre 120 kr. Løssalg 75 kr. ADRESSE Peripeti Afdeling for Dramaturgi Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK - 8000 Århus C E-mail: aekexe@hum.au.dk Internet adresse: www.dramaturgi.au.dk/publikationer Peripeti udgives med støtte fra Aarhus Universitets Forskningsfond Peripeti udkommer to gange årligt. Planlagte udgivelser: Henrik Ibsen (sommer 2006), Performativitet (vinter 2006) samt særnummer om Ny fransk dramatik (Vinter 2005). Skrivevejledning fås ved henvendelse til redaktionen.