Kolofon P2 - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
PERIPETI 2 - 2004 ANSVARSHAVENDE REDAKTØR Erik Exe Christoffersen MED REDAKTION Mads Thygesen AFDELING FOR DRAMATURGI Institut for Æstetiske Fag. Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK - 8000 Århus C E-mail: aekexe@hum.au.dk Forsidefoto: Meyerhold 1927 Bagsidefoto: Odin Teatret 1969 © Peripeti og forfatterne Tryk: Det Humanistiske Fakultets repro-afdeling, NØ-hjørnet Oplag: 600 ISBN 87-87906-68-6 ISSN: 1604-0325